fbpx
 

Trăim, iubim, respirăm


Social Media Marketing

Dacă te ocupi tu de social media, cine mai conduce afacerea? Dacă oricine ar putea face asta, de ce există business-uri de care oamenii sunt îndrăgostiți în online și altele pe care oamenii pur și simplu le evită? Probabil cei cărora nu le merge prea bine încă nu au auzit de noi.


Social Media Advertising

"Nu știu ce magie ați făcut dar comenzile nu se mai opresc". Auzim asta extrem de des. Reclamele pe social media sunt vitale pentru o mare paletă de afaceri. Dacă te numeri printre deținătorii unei astfel de afaceri, vino să vezi cum arată o echipă care respiră ROAS.


Strategie de conținut

Orientarea excesivă spre strategie ni se trage din cărțile de istorie. Acolo am învățat că armate cu un număr colosal de soldați au pierdut în fața unor armate mici dar cu strategii indestructibile. Același principiu se aplică și în conținut. Degeaba-i mult.


Audit și Consultanță

Indiferent de poziția în care te afli, șansa de a-ți fi verificată prezența în social media de o echipă de specialiști este una colosală și de neratat. Unde mai pui ca primești și 60 de minute de consultanță în persoană, pe baza a tot ceea ce am găsit și ai putea să îmbunătățești.

 

Breathe Marketing,
agenția potrivită pentru tine?

Ne dorim să creăm parteneriate pe termen lung care să rezulte într-o situație de tipul win-win. Da, limbajul obișnuit și tehnicile tradiționale de marketing sună bine însă noi lucrăm doar cu tehnicile care aduc rezultate reale afacerii tale. Care sunt alea? Hai să aflăm!

Știai că...

5429RON

Salariul mediu brut pe economie

2700RON

O întreagă echipă de specialiști

Nu îi lăsa să îți uite numele

Ai muncit non-stop ca să îți creezi imaginea asta și vezi cum totul se destramă pentru că nu ai timp să te ocupi și de social media. Noi suntem aici ca să îți păstrăm imaginea intactă și să te ținem conectat prin social media marketing și reclame care ating clientul ideal la momentul potrivit.

Clienți fericiți, agenție fericită

Responsible Creativity

C auți ceva care să fie diferit. Creativ dar ușor de înțeles. Îndrăzneț dar fără riscuri. Mai așa dar nu chiar așa. Știm. De aceea am numit procesul nostru Responsible creativity.

Îți venim în ajutor prin pachete de servicii ce conțin strategie de conținut și reclame, creare de conținut, managementul conturilor pe rețelele de socializare și consultanță în probleme de marketing digital. Pe scurt, preluăm tot procesul de Social Media Marketing și odată cu el, grija că nu profiți la maxim de cele mai importante canale.

Te transformăm într-un rockstar!


Te vor iubi, urmări, asculta, aprecia și le vor spune prietenilor despre tine.
Noi transformăm acest vis al brandurilor în realitate. Tu trebuie doar să inspiri adânc.

Suntem construiți diferit

Iubim ceea ce facem. Așa am reușit să uimim cu rezultatele aduse.

În agenția Breathe Marketing vei găsi oameni cu experiență care au ca principal obiectiv succesul tău. Doar așa câștigăm și noi, la rândul nostru. Sperăm că sinceritatea te ajută să scapi de griji pentru că doar de asta vei avea parte. Știm cât de greu este să conduci o afacere și să să cauți în același timp subiecte de care nu ești sigur că vor avea un impact pozitiv. Știm cât de greu este să angajezi o persoană, să o formezi, iar după ce învață procesul, să-și urmeze propriul drum. De la zero.

Pentru asta existăm noi. Nu plecăm nicăieri, știm exact ce avem de făcut iar costurile sunt mai mici.


 

Oferim servicii premium de marketing prin rețele de social media


social media management breathe marketing

Social Media Management

Ai un manager al conturilor de Social Media și o echipă de strategi, graficieni și marketeri care lucrează pentru tine.
social media advertising breathe marketing

Social Media Advertising

Toată lumea este pe social media așa că noi îți găsim clientul ideal și îi livrăm reclame în locul potrivit, la momentul potrivit.

strategie continut breathe marketing

Strategie de conținut

Strategiile întocmite de noi își ating obiectivele și de multe ori chiar le depășesc în ton pozitiv. Avem rețeta viralului și o folosim doar pentru clienți.
audit si consultanta

Audit și Consultanță

Un expert în social media și marketing îți analizează personal conturile de social media și identifică potențialele lipsuri, după care te ajută să le acoperi.
 

Ia legătura cu un expert și cere o ofertă

+40 759 763 935


Programul apelurilor este de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.


    CONTACT