fbpx

Folosește inteligent bugetul de publicitate

În 2021, reclamele pe rețelele de socialziare sunt cea mai ieftină și mai eficientă variantă de promovare a business-urilor de toate dimensiunile.
În medie, cu aprox. 25 RON poți ajunge în fața a 1000 de oameni interesați de produse similare sau chiar de produsul, activitatea sau compania ta.


Promovează-te în fața a milioane de potențiali clienți

Puterea reclamelor pe rețelele de socializare constă în posibilitatea de a ajunge în fața omului potrivit, la momentul potrivit.
Poți ajunge la oameni în funcție de interese, comportament online, venituri și multe altele, liste de email-uri sau chiar la vizitatorii website-ului tău și cei care seamănă cu aceștia.


Obține rezultate rapide

Serviciile noastre de publicitate prin rețelele de socializare aduc rezultate rapide. Poți ajunge instant la utilizatorii rețelelor de social media. Asta înseamnă că putem genera urmăritori, like-uri și chiar trafic pe website-ul tău, extrem de rapid. Cu cât investești mai mult în publicitate, cu atât vei ajunge în fața mai multor oameni. Cu cât ajungi la mai mulți oameni și aceștia află de brandul tău, cu atât vânzările vor crește iar afacerea ta se va dezvolta.
95 din 100 de conturi de publicitate nu sunt optimizate cum trebuie, ceea ce rezultă în irosirea bugetului de publicitate. Nu mai pierde niciun ban!


La prețul unui angajat

Sunt trei momente-cheie în care companiile aleg să lucreze cu noi: când business-ul este proaspăt deschis și se vrea un început cu dreptul; când în trecut a fost ales un liber profesionist sau o agenție cu tarife suspect de mici, care au dăunat imaginii și bugetului; majoritatea însă au ajuns la noi după ce au investit timp și bani într-un angajat dedicat acestui proces (salariul mediu brut fiind 5429 RON) iar câteva luni mai târziu, acesta a plecat.
Tarifele agenției noastre pornesc de la salariul minim brut pe economie pentru un singur angajat iar la schimb primești o întreagă echipă de specialiști care lucrează împreună la dezvoltarea afacerii tale. Specialiști care nu pleacă nicăieri, niciodată.

 

Testăm, testăm, testăm!

După mulți ani de experiență am ajuns la concluzia că în publicitatea online, testele fac diferența. Testăm audiențe, imagini, texte, până găsim „formula magică” ce îți va aduce rezultate mărețe prin costuri reduse.
Rulând teste strategice ne putem da seama și dacă platforma aleasă este una profitabilă pentru afacerea ta. De cele mai multe ori, rețelele de socializare sunt profitabile pentru afaceri însă atunci când testele dovedesc contrariul, preferăm să nu îți riscăm bugetul!

Nu îi lăsa să îți uite numele

Ai muncit non-stop ca să îți creezi imaginea asta și vezi cum totul se destramă pentru că nu ai timp să te ocupi și de social media. Noi suntem aici ca să îți păstrăm imaginea intactă și să te ținem conectat prin social media marketing și reclame care ating clientul ideal la momentul potrivit.

 

Cât te costă
să câștigi mai mult?


Serviciile pe care le oferim sunt necesare unui business de succes.
Astfel îți punem la dispoziție o întreagă echipă de profesioniști. La prețul unui angajat!

Ai de pierdut doar dacă nu încerci!


Suntem atât de încrezători în ceea ce putem oferi, încât garantăm banii înapoi dacă nu ne ridicăm la nivelul așteptărilor în primele 30 de zile. Garantăm banii înapoi indiferent de motiv. Ce vrem să spunem este că nu trebuie să ne dai vreo explicație. Asta înseamnă că pierzi doar dacă nu încerci!
*termeni disponibili doar pentru Pachetul „Noul Business”

BENEFICII Pachetul bun Pachetul mai bun Cel mai bun pachet
Bugetul lunar pentru reclame 500€ - 3499€ 3500€ - 6999€ 7000€ - 9999€
Taxă inițiere cont publicitate* 299€ (dacă nu există unul) 299€ (dacă nu există unul) 299€ (dacă nu există unul)
Platforme incluse: Facebook și Instagram DA DA DA
Platforme suplimentare: TikTok, LinkedIn 150€/lună fiecare 150€/lună fiecare 150€/lună fiecare
Strategie funnel publicitar DA DA DA
Grafică digitală și copywriting reclame DA DA DA
Monitorizare reclame Luni-Duminică DA DA DA
Instalare PIXEL în site DA DA DA
Account manager dedicat ție DA DA DA
Geotargeting & Excludere locații DA DA DA
Analiză rezultate și raportare DA DA DA
Social Media Retargeting DA DA

DA

Vrei să afli mai multe? 

 

Solicită pachet

 

Solicită pachet

 

Solicită pachet

Ai nevoie de servicii suplimentare sau un pachet construit special pentru business-ul tău? Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi și să ne prezinți proiectul tău iar noi te putem ajuta cu un pachet 100% personalizat nevoilor afacerii tale! Cere o ofertă personalizată >>

Pachetele noastre de Social Media Advertising includ:


Ia legătura cu un expert și cere o ofertă

+40 759 763 935


Programul apelurilor este de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.


    CONTACT